Gå til sidens hovedinnhold

Samler inn penger til oppholdet i New York

Artikkelen er over 4 år gammel

Hiphop-linjen på Follo Folkehøgskole har i helgen forestillingen The Art of Myself.

The Art of Myself er en danseforestilling med soloopptredner koreografert av elevene selv.

- Vi har jobbet veldig mye de siste fire ukene, og vil at alle skal komme og se på det vi har laget, sier elev på hiphop-linjen, Thomas Aasgaard (19).

- Første soloforestilling

Elevene på hiphop-linjen på Follo Folkehøgskole har gått på skolen siden august, og har jevnlige forestillinger for å vise frem de det har jobbet med. Dette er deres første forestilling hvor de alene skal vise frem sitt eget arbeid.

- Vi har en del forestillinger, men dette er den første soloforestillingen vi har, sier Aasgaard.

Siren Bakken Eggen (19) som også er elev på hiphop-linjen på Follo folkehøgskole forteller at linjen har elever fra hele landet. Selv er hun fra Harstad.

- Det er elever fra helt oppe i nord til nede i sør, sier hun. Elevene har øvd og jobbet mye de siste ukene og gleder seg til å vise alle som kommer hva de har lært og jobbet med.

Leder for hiphop-linjen Monica Johnsen sier at det at elevene er fra hele landet er noe av grunnen til at de ønsker mange i nærområdet skal komme.

- Det er jo ikke alltid det kommer familie og venner fra hele Norge for å se en forestilling. Vi ønsker at de som er i nærheten skal komme og se, sier hun.

 

Skal til New York

Inntektene fra forestillingen skal gå til en reise til New York elevene skal på om rundt tre uker.

- New York er jo selve kilden av hiphop, så vi tar med hele linjen dit om noen ukers tid, sier Monica Johnsen, og avslører hva de ønsker å bruke pengene de får inn på om de får inn nok.

- Vi har veldig lyst til å se en musikal når vi er der nede, så om vi får inn nok penger er dette noe av det pengene vil gå til.

Johnsen legger til at inngangen vil koste 50 kroner. Det vil også være kakesalg og lotteri til inntekt for New York-turen.

Forestillingen finner sted lørdag 4. mars klokken 15:00 på Follo folkehøgskole.

Kommentarer til denne saken