Mann fra Son ble lottomillionær

Reidar Buskenes kunne gjøre en rekke nordmenn glade lørdag kveld, da 25 millioner ble delt ut i supertrekningen. Én av vinnerne var en mann fra Son i Vestby.

Reidar Buskenes kunne gjøre en rekke nordmenn glade lørdag kveld, da 25 millioner ble delt ut i supertrekningen. Én av vinnerne var en mann fra Son i Vestby. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag kveld ble det 24 nye lottomillionærer i Norge. Én av dem kommer fra Son.

DEL

(Moss Avis): Totalt ble 25 millioner delt ut under lørdagens supertrekning i Lotto, men den 25. millionen gikk til et andelslag på ti personer, som vant 100.000 kroner hver.

Det var også fem ordinære Lotto-vinnere denne kvelden som alle vant 3,3 millioner hver, så kvelden før sankthansaften ga oss totalt 29 nye lottomillionærer.

Én av de heldige kommer fra Son i Vestby, som leverte vinnerkupongen fra mobilen sin i slutten av mai. Da Norsk Tipping ringte mannen lørdag kveld var det slik han reagerte:

– Kødder du? Nei, nå skal jeg drekke brennvin! Dette var rett og slett dritkult, jeg ble helt satt ut jeg nå. Nå blir det litt av en ferie. Men først skal jeg returnere til grillmat og venner her, sa den blide karen fra Son. 

Det ble flere lottomillionærer i Østfold lørdag kveld: En mann og en kvinne fra Fredrikstad, en mann og kvinne fra Sarpsborg, en mann fra Rakkestad og en kvinne fra Ytre Enebakk.

I tillegg ble det lottomillionærer i Sandefjord, Leknes, Stavanger, Alvdal, Tromsø, Romsdal, Skien, Asker, Gjerstad, Løten, Nannestad, Karmøy, Sogndal, Oslo, Tynset, Stjørdal og Odda.

Forrige supertrekning ble holdt påskeaften.

Artikkeltags