SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Irsk mat for Molde

Daniel Chima Chukwu og Molde bør vinne greit hjemme mot Sligo Rovers.

Daniel Chima Chukwu og Molde bør vinne greit hjemme mot Sligo Rovers. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Som vi spådde i oddstipset forrige uke, vant Molde borte mot Sligo Rovers. De bør vinne greit hjemme i kveld også.

DEL

(Siste) [BA] Returkamper i mesterligakvaliken i kveld. Ikke de letteste å spå, masse ukjente lag, men dette er altså kamp 2, og da er det mye å lese av første kamp. Sånn sett mange gøye objekt!


Molde - Sligo Rovers (0-1) 1,80 3,45 3,05 H

Daniel Chima Chukwu scoret det eneste målet da Molde var i Irland forrige uke, men det burde vært flere for de blå-hvite. De dominerte stort, og burde avgjort avansementet på den grønne øya.

Likevel tror jeg ikke Molde-fansen har noe å frykte. De blir som vanlig tatt godt vare på av snille onkler, som har kommet med den ene forsterkningen etter den andre i sommer. De er mer innspilte nå. Det kommer på toppen av at laget endelig våknet i de siste kampene av vårsesongen i eliteserien, og jeg kan ikke skjønne annet enn at denne er ganske safe, også med handikap.

(For de som liker å satse høyt på sikre odds, er den heller ikke dum som single-spill).


KS Skenderbeu Korce - Neftchi Baku 3,50 3,15, 3,75 B

Ja, altså, for deg som ikke kjenner disse lagene, snakker vi om de albanske mesterne fra i vår, mot de aserbadsjanske! Så hva er det vi roter med her? Jo, det har seg altså sånn at i den første kampen, i Baku, pepret hjemmelaget albanerne gjennom hele kampen. Men en levende vegg av en keeper, pluss en god dose udugelighet av spissene til Baku, gjorde at det ble 0-0.

Men sommervinduet er åpent også i gamle sovjetstater, så Neftchi Baku kjøpte spissen Ernest Webnje Nfor fra belgiske Kortrijk i helgen, visstnok en bra mann. Muligens som en reaksjon på oppvisningen i ineffektivitet på hjemmebane sist, hva vet jeg?

En ting jeg derimot vet, er at treneren for Baku gikk ut etter sist kamp og sa at de han «var klar for hvilken som helst straff» hvis de ikke gikk videre sammenlagt. Med tanke på det normale straffenivået i Aserbadsjan, føler jeg at fyren enten vet hva han snakker om, eller er usedvanlig dum! Satser på det første, og sier at et en B her er et godt tips!


Dagens dobbel:

Molde - Sligo Rovers (0-1) 1,80 3,45 3,05 H

KS Skenderbeu Korce - Neftchi Baku 3,50 3,15, 1,75 B

Odds: 3,15

Anbefalt innsats: 100 kr.

SPILL DAGENS ODDSTIPS HER