Gå til sidens hovedinnhold

Golfjubel i Son

Artikkelen er over 8 år gammel

Det har tatt sin tid, men nå er de snart i mål.

Klikk her for å følge Vestby Avis på Facebook!
Klikk her for å følge Vestby Avis på Twitter!

Det er Soon Golfklubb og Soon Golfbane som har fått en lysere fremtid etter kommunestyremøtet mandag. Der stemte nemlig politikerne på reguleringsplanen rundt golfområdet og planene med leiligheter.

Og politikerne sa ja.

- Alle vesentlige hindringer er ryddet av veien og vi kan endelig komme et skritt videre, skriver nestleder Tor Gundersen på golfklubbens Facebookside.

Han sier at de har jobbet lenge med å få på plass leiligheter.

- Vi har jobbet med prosjektet i 2 år allerede og har hatt god politisk støtte hele veien. Soon Golfklubb er svært glad for denne støtten fra politikerne i Vestby. Kommunestyrevedtaket som ble fattet med stemmene fra Høyre, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og SV er i realiteten en støtte til det frivillige arbeid som drives av Soon Golfklubb. Også de få kommunestyrerepresentantene som stemte mot reguleringsplanen berømmet i sine innlegg det arbeid som legges ned på Soon Golfbane, sier han.

Nå tror golferne på bedre forhold og en mer helhetlig golfbane.

- Prosjektet vil resultere i et nytt og hensiktsmessig klubbhus. Nytt klubbhus samt ny gang- og sykkelvei fra Kolåskrysset og ned til banen vil gi anlegget et betydelig løft framover. Dette er et viktig bidrag på veien fram til et fullført golfbaneanlegg med 18- hulls hovedbane. Styret i klubben håper dette løftet vil inspirere til økt aktivitet og ny rekruttering og på denne måten sikre det økonomiske grunnlaget for å fullføre utbyggingen av Soon Golfbane, kommenterer han.

Kommentarer til denne saken