Sterk sluttspurt holdt ikke for Vestby-damene

Ville seg ikke: For mange misbrukte sjanser felte til slutt Vestby da Lisleby gjestet Vestbyhallen søndag kveld. Her er det Lise Skagseth som forsøker å trenge gjennom Lisleby-forsvaret.

Ville seg ikke: For mange misbrukte sjanser felte til slutt Vestby da Lisleby gjestet Vestbyhallen søndag kveld. Her er det Lise Skagseth som forsøker å trenge gjennom Lisleby-forsvaret. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Vestby-Lisleby 19-21). Vestby ble halsende etter Lisleby i store deler av andre omgang. Selv om vertene koblet grep mot slutten, så uteble poengene.

DEL

Det var tøff motstand som ventet for Vestbys damer da opprykksjagende, Lisleby var på besøk i Vestbyhallen søndag kveld. Kampen åpnet litt rotete fra to lag som ville mye. De tekniske feilene florerte og dermed ble det ikke så mange scoringer. Etter et kvarters spill var stillingen 4-5.

Rotete angrepsspill

Det var ikke bakover på banen som problemet lå for hjemmelaget. Der hadde de god kontroll. Det var når ballen ble flyttet opp på motsatt banehalvdel at det ofte skar seg. Da hadde Vestby plutselig dårlig tid og truet frem både avslutninger og innspill uten at det som oftest var reelle muligheter. Til tross for dette holder de følge med Lisleby utover i omgangen og til pause er forskjellen bare ett mål i Lislebys favør.

Ga aldri opp

Det lå en forventning i luften om at hjemmelaget skulle stresse ned og bruke lenger tid på å bearbeide offensivt de siste 30 minuttene. Så ble ikke tilfelle. Lisleby koblet tidlig grep og skaffet seg en ledelse på tre mål. Det forspranget holdt de på til det gjenstod cirka 10 minutter av kampen. Da våknet hjemmelaget til liv. Tre og et halvt minutt før slutt var stillingen 19-19 og nå var det plutselig kamp på nytt. Det ble scoret ytterligere to mål før sluttsignalet lød, men dessverre var det gjestene som stod for begge.

Fornøyd med forsvaret

Hjemmelagets trener, Frode Gravningsmyhr, var både fornøyd og litt småfrustrert etter tapet.

- Forsvarsmessig synes jeg jentene gjør en veldig god figur i kveld. Vi møter et godt lag og vi holder de nede på totalt 21 mål. Innstillingen til å trå til defensivt skal vi ta med oss videre. Det som skjer fremover på banen er derimot av det mer varierende slaget. Her stresset vi alt for mye og det resulterer i mange feil. Til tross for dette, så må vi si oss greit fornøyde. Jentene står på og fullfører bra selv om poengene uteblir. Vi får ta det igjen ved neste anledning, avslutter treneren.

Kampfakta

Vestby: 19


Lisleby: 21


Pause : 11-12


Seriekamp damer 4.div, avd. 01
Vestbyhallen

Utvisninger:
Vestby: Ingen
Lisleby: Ingen

Dommere:
Semir Konjhodzic
Nermin Salahovic


Vestby stilte med følgende lag (mål i parentes):
Jannicke Kjølberg, Martine Larsgård (2), Ida Steinmo (4), Lise Skagseth (2), Vera Danielsen, Ida Nordhaug (4), Rebecca Løvstad, Kjersti Narozny, Kjersti Bråtane, Miriam Block (1), Magni Semb (1), Ing-Mari Klynderud (2), Karoline Bye-Johnsen (3)

Artikkeltags