Flere har blitt frastjålet gjenstander av kvinne fra «kommunen»

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(Moss Avis) Politiet ønsker å varsle folk i Østfold torsdag kveld at de har fått flere henvendelser fra eldre som har blitt frastjålet gjenstander fra en kvinne som utgir seg for å være fra kommunen.

– Dette er ikke tilfellet. Beskrivelse: lys kåpe, lys eller rosa hijab, trolig oppr. Midtøsten, lys i huden, brune øyne, snakket norsk, ca. 20+ år, melder politiet på Twitter.

Politiet forteller til Moss Avis at de har fått meldinger om hendelsene fra Askim, Mysen og Moss med relativt kort mellomrom. Det gir dem grunn til å tro at kvinnen fortsatt kan være i drift torsdag ettermiddag.

– Hun har utgitt seg å være fra kommunen for å tilby fysioterapi. På det siste stedet ble hun fersket da hun ble spurt om legitimasjon og dro, forteller operasjonsleder i politiet, Stine Bjerke.

Det skal ha vært i Moss at kvinnen fra «kommunen» ble avslørt og stakk fra stedet.

Politiet ønsker veldig gjerne tips fra vitner på telefonnummeret 64999130. De oppfordrer samtidig alle til å kontrollere identifikasjon da de får slike besøk.

Moss hatt to lignende saker for bare kort tid siden.

En eldre kvinne på 90 år i skal forrige uke ha blitt utsatt for tyveri fra en kvinne som utga seg å være fra hjemmesykepleien.

I midten av august ble en 92 år gammel mann utsatt for et frekt tyveri av to personer som hevdet å være fra kommunen. De robbet ham for flere dyre vesker, mange smykker og gull. Alt etter hans avdøde kone. Den saken skal undersøkes i TV-programmet Åsted Norge på mandag kveld neste uke.

Artikkeltags