Vekst - la tanke bli til handling

MILJØEFFEKTIVE LØSNINGER: «Senterpartiet mener at grønn vekst må baseres på kunnskap og innovasjon som gir smarte og miljøeffektive løsninger på alle nivåer i offentlig forvaltning, i privat næringsliv og hos den enkelte forbruker», skriver leserbrevskribenten.

MILJØEFFEKTIVE LØSNINGER: «Senterpartiet mener at grønn vekst må baseres på kunnskap og innovasjon som gir smarte og miljøeffektive løsninger på alle nivåer i offentlig forvaltning, i privat næringsliv og hos den enkelte forbruker», skriver leserbrevskribenten. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

«Vi må tørre å stå for at man skal ta vare på det man har, heller enn å alltid skaffe nytt, bygge nytt, rive ned, bygge stort, sentralisere», skriver Senterpartiets Tone Skretting i dette leserbrevet.. 

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Senterpartiet mener at det aller viktigste er å forandre handlemåte for å sikre framtida til neste generasjon. For å få til en endring i handling må man starte med en endring i hvordan man tenker.

Det må en endringsvilje til i hvert lokalsamfunn, i hver kommune og i hele landet.

Det må en holdningendring til for hva som er utvikling og vekst. Mange snakker om det grønne skiftet . Hvis man mener at vekst og utvikling er å forbruke mer, så er dette helt umulig; alle prognoser og all forskning viser det.

Hvis vi tenker som Senterpartiet alltid har gjort; at vekst og utvikling ikke er å forbruke mer, men å forvalte bedre, altså sikre bærekraft, da kan vi få grønn vekst.

Vi må tørre å stå for at man skal ta vare på det man har, heller enn å alltid skaffe nytt, bygge nytt, rive ned, bygge stort, sentralisere.

Senterpartiet mener at grønn vekst må baseres på kunnskap og innovasjon som gir smarte og miljøeffektive løsninger på alle nivåer i offentlig forvaltning, i privat næringsliv og hos den enkelte forbruker.

Senterpartiet ønsker ikke å innføre sanksjoner for folk som ikke har noe valg i det livet de lever. Vi ønsker å bidra med gode vedtak som gir gode løsninger heller enn økte avgifter og forbud, påbud, kommunesammenslåinger og nedleggelse av lokale velferdtjenester.

Vil du være med på å utvikle en god, bærekraftig og grønn framtid, stem Senterpartiet ved høstens valg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken