Seier i flyball til gutter 14 år fra VHK

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

INNSENDT ARTIKKEL:NHF Region Øst hadde gleden av å invitere til flyballturnering den 2. februar i Hølandshallen.

Flyball er en uhøytidelig form for håndball, hvor det er mer enn mål som teller. Her skal det trikses, lobbes og skrus for å skaffe seg poeng. Aktiviteten foregår på bredden av en håndballbane, med tre spillere (hvorav en er målvakt) fra hvert lag på banen av gangen.

Vestby gutter 04 stilte med to lag denne lørdagen og guttene var enige om at fokus for dagen var å ha det gøy og ikke være opptatt av resultatene. Trenerne overlot til guttene å gjøre innbytter og legge taktikk før hver kamp.

Planen fungerte bra! Vestby 1 hadde det såpass gøy i innledningen at de også vant alle kampene og ble puljevinner. Vestby 2 måtte tåle en uavgjort i sin pulje, og kom dermed på andreplass i sin pulje.

Dermed var det duket for et internt oppgjør i semifinalen. Vestby 1 mot Vestby 2. Etter en veldig spennende kamp der hvert lag vant hver sin omgang, måtte det avgjøres på straffekonkurranse. Den vant Vestby 2.

I finalen skulle Vestby 2 møte Kjelsås som de spilte uavgjort mot i første kamp. Denne gangen gikk det mye bedre Vestby 2 vant begge omganger å kunne feire at de vant Flyballturneringen denne helgen, med god støtte fra Vestby 1 som heiet sine lagkamerater inn til serier.

Etter kampene var det stor enighet blant guttene at dette hadde vært veldig gøy. Trenerne Bjørn og Stein Viggo var meget imponert over guttene og synes de leverte meget gode prestasjoner  som flyvere, backhand og andre flotte avslutninger. Gutta våre klarte å underholde alle i hallen! 

Artikkeltags