Nå kan ungdom i Vestby dra på gratis tur

Los: Isabelle Simble er ungdomslos i Vestby kommune. FOTO: CAMILLA MARIE REIERSTAD

Los: Isabelle Simble er ungdomslos i Vestby kommune. FOTO: CAMILLA MARIE REIERSTAD

Artikkelen er over 1 år gammel

«Prosjekt UT!2» er et samarbeid mellom resultatområdene kultur, skole og helse og barnevern i Vestby kommune. De har nå et gratis aktivitetstilbud i høstferien neste uke for Vestby-ungdom fra trinn 8 til 18 år.

DEL

I høstferien tilbys overnattingstur fra tirsdag 1. oktober til torsdag 3. oktober. Turen er i sin helhet gratis og utlån av alt nødvendig utstyr tilbys de påmeldte. Høstferietilbudet er en del av et større tilbud fra Vestby kommune til ungdommen i Vestby. I sommerferien ble det tilbudt totalt 10 aktiviteter: To overnattingsturer ute i det fri, ATV-kjøring, tegnekurs, Tusenfryd, Våler aktivitetspark, kanotur, to båtturer og spillturnering.

Tilbakemeldinger fra ungdommer som har deltatt er positive og kommunens opplevelse er at det er gode arenaer for samhandling, etablering og styrking av relasjoner, og ikke minst verdifulle minner. Deltakerne har vært jevnt fordelt på kjønn og alder, primært tilhørende ungdomstrinnet. Samtlige ansatte på aktivitetene er ansatt i ulike funksjoner som jobber med barn og unge i Vestby kommune.

Turen går med buss fra Grevlingen kl. 16.40 via Vestby stasjon ca. 17.00 til Drøbak og videre med ferje til Bergholmen der det blir overnatting i Befalsboligen. Mat, drikke, transport og utlån av utstyr er helt gratis.

Påmelding sendes til ungdomslos Isabelle Simble per SMS på 90886399 innen 25. september. Husk å legge ved fullt navn, klasse, skole og navn på foresatte.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken